INSPIRA:MED

Tretmani intenzivnim hemijskim pilinzima uz ugodnost bioloških tretmana

O Inspira Med

Nemački brend sa tradicijom dužom od 20 godina kreiran sa jasnom vizijom da razvije profesionalne proizvode bazirane na hemijskim pilinzima i medicinskim aktivnim supstancama kojima se postižu vrhunski rezultati i trenutno vidljivi efekti. Nega kože puferovanim voćnim kiselinama (uobičajno u serijama) omogućava intenzivan proces regeneracije kože uz eliminisanje svih nepravilnosti uz prateće proizvode (serume, kreme i maske). Veliki broj tretmana prilagođen je problemtikama suve kože, masne kože, osetljive kože, kože kojoj je potrebna regeneracija, podmlađivanje i lifting efekat.

Karakteristike brenda

Tretmani su bazirani na puferovanim hemijskim pilinzima, segmentu ponude koji mora imati svaki savremen dermoestetski centar.

Svi Inspira:med proizvodi nose oznaku MED što označava da spadaju u kategoriju medicinskih preparata. Postoje proizvodi koji spadaju u kategoriju osnovnih tretmana lica i baziraju se na hemijskim pilinzima od 20%, 40% i 60% i proizvodi iz kategorije intenzivne nege bazirani na jakim hemijskim pilinzima MediLift i MediGlow.

Pored hemijskih pilinga u ponudi postoje medicinski serumi, kreme i maske koje omogućavaju kreiranje kompletnih dermoestetskih tretmana sa vrhunskim efektima. Proizvodi takođe spadaju u kategoriju medicinskih i kompatibilni su sa hemijskim pilinzima.

Tretmani lica

Inspira:med kozmetika uključuje 7 kompletnih tretmana lica kojima se pokrivaju sve popularne tematike koje se tretiraju hemijskim pilinzima. U sklopu tih tretmana ostavljen je prostor doktoru/kozmetičaru koji ih koristi da pojedine preparate (kiseline/maske) odabere prema potrebama kože, rednom broju tretmana u seriji ili vodeći se finansijski željenim utroškom materijala.

Inspira:med tretmani lica su: “Deep Cleansing” za dubinsko čišćenje kože, “Desenzibilization” za jačanje imuniteta osetljive kože i saniranje problematike, “Youth Preserve” za podmlađivanje ‘anti age efekat) i očuvanje mladalačkog izgleda kože, “Fair Complexion” za ujednačavanje tena i redukovanje hiperpigmentacija, “Contour Lift” za bolji tonus i zatezanje zrele kože.

U kategoriji intenzivnije nege nalaze se i najprodavaniji Inspira:med tretmani: “Medi Lift” sa mikroretinolom i peptidima bakra, “Medi Glow” sa vitaminom C i peptidima bakra i “Neurogenetics” tretman kisenilama za jačanje hidrolipidne barijere kože i izuzetno efikasno rešavanje probematika osetljive kože.

Reference

Šest izdovojenih objekata u regionu koji koriste Inspira med brend

  • Dr Rija Bihorac Beograd
  • Dr Jelena Glavinić Beograd
  • Studio Duna Beograd
  • Modena Novi Sad
  • Relax Plus Subotica
  • Hotel Galerija Subotica
  • Sfinga Beograd

I još 60 drugih centara

Više o Inspira Med

Posetite zvanični sajt Inspira Med brenda

POZOVITE NAS I/ILI ZAKAŽITE SASTANAK

Saznajte detaljnije informacije proizvodima i brendu Inspira Med

WSB Company - ekskluzivni distributer renomiranih svetskih brendova za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH

www.wsb.rs net@wsb.rs
+381 69 103 55 55, +381 69 103 55 54

WSB Company 2020 © All Rights Reserved. Design by Peter