DR RIMPLER

Prestižna nemačka kozmetika sa najvišim priznanjima za kvalitet i inovativnost

O Dr Rimpleru

Dr Rimpler je vodeći nemački brend kozmetike. Na nemačkom tržištu u poslednjih 30 godina slovi za kozmetiku koja je rangirana svake godine u vodeće tri. Dr Rimpler fabrika je dobitnik najprestižnijih svetskih nagrada za visoka tehnološka rešenja u oblasti proizvodnje kozmetike. Dr Rimpler proizvodi su formulisani u Naučnom institutu Medicinskog fakulteta u Hanoveru koji spada u vodeće dermatološke centre Evrope.

Dr Rimpler je jedna od najvećih fabrika u Evropi za proizvodnju aktivnih supstanci. Proizvodi aktivne susptance i proizvode za veliki broj svetski prepoznatljivih kozmetički brendova.

Sopstvena proizvodnja (100% od aktivnih supstanci do paakovanaj) je garancija povoljne cene kozmetike.

Karakteristike brenda

Profesionalna kozmetika sa medicinskim serumima i medicinskom White Baltic Gold linijom. Veličina aktivnih supstanci u Dr Rimpler proizvodima je manja od 13 nanomikrona što je karakteristika manje od 5% kozmetičkih proizvoda u svetu.

Osnovni postulati na kojima se bazira filozofija brenda su: Inakapsulirane aktivne supstance 100% (garancija očuvanosti aktivnih supstanci u preparatima), Smart Crystal (aktivne susptance su veličine manje od 13 nanomikrona što garantuje efikasnu i dubinsku penetraciju) i Care Parts tehnologija u proizvodnji preparata (100% prirodne supstance koje štite enzime kože i dubinski stimulišu prirodnu aktivnost ćelija).

Dr Rimpler je profesionalna kozmetika sa medicinskim serumima. Namenjena je kozmetičarima koji cene nemačku efikasnost i/ili koriste dermoestetske aparate u radu (mezoterapiju bez igle, ultarzvuk, RF, kiseonik i sl.). Medicinska linija seruma i medicinska linija“booster” proizvoda pružaju mogućnost mešanja i kombinovanja u primeni i kreiranja personalizovanih tretmana.

Tretmani lica

Dr Rimpler kozmetika ima tri kategorije tretmana Dr Rimpler Clasic, Dr Rimpler “Whaite Baltic Gold”, Dr Rimpler tretmani sa aparativnim tehnologijama.

Dr Rimpler Classic je grupa tretmana kojima se pokrivaju sve uobičajne problematike kada je u pitanju nega kože biološkim tretmanima: od tretmana hidratacije, nege suve, osetljive ili nečiste kože, preko tretmana osveženja, jačanja tonusa ili tretiranja bora.

Dr Rimpler “White Baltic Gold” medicinska grupa tretmana sa “booster” preparatima i medicinskim serumima je “polje za istinske alhemičare u kozmetici” (poznavaoce rada u kozmetologiji). Linija uključuje 4 jedinstvena i 100% medicinska preparata sa efektom pojačivača (“booster”-a) kojima se može intenzivirati efekat svake faze u tretmanu. Sa White Baltic Gold linijom koži ćete ponuditi dodatnu infuziju hidratacije, mineralizacije ili ishrane u zavisnosti od potreba kože i kreirati za nju “mix” aktivnih komponenti baš onakakv kakav joj je potreban. Dakle, 4 Whaite Baltic Gold preparata su dodatak Dr Rimpler Clasic Tretmanima po posebnim protokolima za dobijanje vrhunskih profesionalnih rezultata.

Dr Rimpler tretmani uz korišćenje aparativnih tehnologija. Dr Rimpler kozmetika zahvaljujući svojoj proizvodnoj formulaciji apsolutno je kompatibilna i najbolje rezultate pruža u kombinaciji sa standardnim aparativnim tehnologijama koje moderni centri lepote poseduju. Primarna prednost Dr Rimpler kozmetike je medicinska linija seruma sa aktivnim supstancama u veličini “smart crystal”-a koji unošenjem aparativnim tehnologijama penetriraju trostruko efikasnije. Sa Dr Rimpler preparatima možete kreirati preko 50 različitih tretmana sa niskom cenom koštanja i vrhunskim profesionalnim efektima uz amarativne tehnologije – RF, Mezoporacija, Ultrazvuk, Ultrazvučna špatula i Mikrodermoabrazija.

Pogledajte brošuru sa Dr Rimpler medicinskih seruma za aparativne tehnologije.

Reference

Šest izdovojenih objekata u regionu koji koriste Thalion brend:

  • Hotel Izvor Aranđelovac
  • Hotel Fontana Vrnjačka Banja
  • Hotel Galerija Subotica
  • Dr Rija Bihorac Beograd
  • Kozmetički studio Nea Beograd
  • Jelena Denić Niš

I još 29 dermoestetskih centara

Više o Dr Rimpleru

Posetite zvanični sajt Dr Rimpler brenda

POZOVITE NAS I/ILI ZAKAŽITE SASTANAK

Saznajte detaljnije informacije proizvodima i brendu Dr Rimpler

WSB Company - ekskluzivni distributer renomiranih svetskih brendova za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH

www.wsb.rs net@wsb.rs
+381 69 103 55 55, +381 69 103 55 54

WSB Company 2020 © All Rights Reserved. Design by Peter