PHYT’S

Izbor za neraskidivu vezu lepote, prirode i zdravlja

O Phyt’s

Kozmetika je 100% prirodna i 100%organska sa pečatom francuskih formulacija i proizvodnje. Personalizovani tretmani pakovani u hermetički zatvorenima ampulama garancija su da sve najbolje što priroda nudi može bez dodataka hemijskih komponenti biti stavljeno u službu nege kože. Phyt’s neguje ideju da postoji neraskidiva veza između prirode, zdravlja i lepote. Samo ono što je zdravo može trajno čuvati lepotu naše kože, bez prisustva sintetičkih supstanci koje na duži rok stvaraju oštećenja.

Karakteristike brenda

Phyt’s spada u tri vodeća svetska brenda profesionalne organske kozmetike.

Svi Phyt’s proizvodi imaju klinički testirane studije koje potvrđuju visoku efikasnost preparata i sertifikat Cosmebio labaratorije nadležne za izdavanje potvrda o organskim proizvodima u EU. Osnovni postulati na kojima se bazira filozofija brenda su: Organske aktivne supstance (organski dobijena hijaluronska kiselina, ekstrakti retkih i organski uzgajanih biljaka, organska esencijalna ulja itd.), Dokazana i stalno testirana efikasnost proizvoda (studije efikasnosti za svaki preparat i dobijene nagrade su osnovna potvrda učinkovitosti) i Posvećenost (kvalitetu proizvoda, zdravlju korsnika, zajednici i životnoj sredini).

Kozmetika je namenjena klijentima koji žele visoko efikasne tretmane i preparate, a opredeljeni su za apsolutno zdrav način života. Prema navodima Svetske zdravstvene organizacije više od 92% stanovništva živi u zagađenoj životnoj sredini. Filozofija Phyt’s kozmetike je da se samo na prirodan način može oporaviti narušen metabolizam kože, neutralisati antioksidansi i čuvati prirodna lepota i sjaj kože.

Tretmani lica

100% organski i prirodni tretmani kreirani za sve problematike u nezi kože lica. 12 tretmana lica i oko 35 proizvoda za kućnu negu. Svaki Phyt’s tretman se prodaje kao individualni set u kome je sadržano sve što tretman zahteva (čistač, tonik, serumi, kreme maske i dr.). Svi preparati su pakovani u hermetički zatvorene staklene ampule. Klijentu se na početku tretmana pokazuje njegov tretman i pred njim priprema kompletna procedura za negu. Upravo u tome je primarna prednost brenda i ono što ga izdvaja od svakog konkurenta. Phyt’s tretmani lica apsolutna su preporuka kao dopuna ponudi svakog savremenog centra s obzirom na rast potrošačkog segmenta koji prefirara zdrav način života i organske susptance koje unosi u organizam.

U kategoriji tretmana lica Phyt’s uključuje: osnovni biološki tretmani (za suvu kožu, za osetljivu kožu, za kombinovanu kožu, za masnu i nečistu kožu), tretmani za kožu sa vidljivim problematikama (sivu i umornu kožu sa kiseonikom, kožu sa vidljivim kapilarima i problemom crvenila, kožu sa neujednačenim tenom i hiperpigmentacijama itd.) i anti age tretmani ( “Oligo Vital” sa kolagenom i mineralima za rane znake starenja, “Multi Vita” raskošan anti age tretman sa masažom bambus štapićima, luksuzni anti-age tretman “Panacee” sa DermaPhyt’s masažom), tretmani za negu predela oko očiju (“Sublime Eye” za umornu i sivu očnu regiju), kao i tretman za muškarce “Men Phyt’s”.

Tretmani tela

Phyt’s je u segmentu tretmana tela razvio aromatične spa tretmane sa konkretnim i jakim efektima. Svi tretmani uključuju duge relaksirajuće masaže. Iz ponude izdvajamo “Lavender Relaxing Wind” sa opuštajućom aromom lavande, “Tropical Chill Up” sa aromom mandarine i limunove trave, “Energy Infusion” sa kakaoom i guaranom, kao i “Baladu Provanse” ritual sa buterom masline i uljem kajsije. Posebno popularan deo ponude u nezi tela je “Slimming Booster” tretman sa roze biberom i kofeinom za sve problematike prekomerne težine i celulita.

Reference

Šest izdovojenih objekta u regionu koja koriste Phyt’s brend:

  • Hotel Mona Zlatibor
  • Hotel Grand Kopaonik
  • Hotel Tonanti Vrnjačka Banja
  • Hotel Kempinski Hrvatska
  • Hotel Sheraton Novi Sad
  • Mon SPA Beograd

I još 9 drugih wellness i SPA centara

Više o Phyt’su

Posetite zvanični sajt Phyt’s brenda

POZOVITE NAS I/ILI ZAKAŽITE SASTANAK

Saznajte detaljnije informacije proizvodima i brendu Phyts

WSB Company - ekskluzivni distributer renomiranih svetskih brendova za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH

www.wsb.rs net@wsb.rs
+381 69 103 55 55, +381 69 103 55 54

WSB Company 2020 © All Rights Reserved. Design by Peter