BCN INSTITUTE

Mezoterapijski kokteli sa nizom mogućnosti u primeni

O BCN Institute

Poznati svetski brend iz Barselone, Španije. Kompanija BCN Institute je ekspert u mezoterapiji lica i tela. Lekarima i kozmetičkim stručnjacima širom sveta nudi širok spektar mezokoktela i opremu za primenu najsavremenijih mezoterapijskih tretmana. Institute BCN mezokokteli rezultat su dugogodišnjeg kontinuiranog istraživanja i razvoja. Omogućavaju efikasna, sigurna i naučno dokazana rešenja u mezoterapiji.

Karakteristike

Linija proizvoda visoko koncentrovanih mezokoktela farmaceutskog ranga koji se apliciraju dermapenom, napaž tehnikom i injektovanjem.

Proizvodi su namenjeni ekspertima u nezi kože koji su fokusirani na rešavanje konkretnih problematika. Filozofija i snaga Institute BCN mezokoktela leži u 100% mogućnosti prilagođavanja tretmana individui i specifičnoj problematici na način što se kombinuje više koktela. Širok spektar mezokoktela omogućava tretiranje velikogbroja različitih indikacija u jednom tretmanu. Ovakav pristup omogućava maksimalno efikasne rezultate u tretiranju različitih problematika kože: strije, ožiljci, lokalizovane masti, opadanje kose, starenje kože, aknozne promene, oštećanja kožne barijere, dehidriranost, ekcemi, celulit, izgubljen tonus, bore itd.

Proizvodi

Proizvodi za mezoterapiju bazirani na sterilnim serumima i koktelima. Unutar brenda postoji preko 50 različitih seruma koji se mogu kombinovati na različite načine (kreirati mikseve aktivnih komponenti) kojima se tretiraju u zavinsosti od kombinacije različite problematike na koži.

Pogledajte brošuru sa BCN Institute proizvodima.

Reference

  • Dr Jelena Glavinić
  • Dr Hadi Mansouri Aquamedica
  • Dr Tamara Miletić Eldorado Kragujevac
  • Dr Neda Milovanović Beograd
  • Relax Plus Subotica
  • Jelena Denić Niš
  • Kozmetički salon Madmaissele Kraljevo

I još 60 centara u Srbiji, Makedoniji i Crnoj Gori.

Više o BCN Instute proizvodima

Više od 50 mezokoktela

POZOVITE NAS I/ILI ZAKAŽITE SASTANAK

Saznajte detaljnije informacije proizvodima i brendu BCN Institute

WSB Company - ekskluzivni distributer renomiranih svetskih brendova za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH

www.wsb.rs net@wsb.rs
+381 69 103 55 55, +381 69 103 55 54

WSB Company 2020 © All Rights Reserved. Design by Peter