ARKANA

Dermokozmetika koja kombinuje inovacije i medicinske aktivne supstance

O Arkani

Arkana je moderan evropski brend naprednih mogucńosti u nezi kože. Visoka koncentracija aktivnih supstanci (iznad 14%) ove kozmetike garantuje izrazitu efikasnost proizvoda. Proizvodi imaju originalne formule zasnovane na naučnim otkrićima koja omogućuju unošenje nove dimenzije u nezi kože. Individualno prilagođeni i pravilno odabrani profesionalni tretmani kombinovani sa kućnom negom pouzdan su način za postizanje vidljivih i trajnijih efekata.

Prosečna koncetracija aktivnih susptanci u proizvodima Arkane je 14,5% što je duplo više u odnosu na presečnu konceptraciju kozmetičkih proizvoda (prosekje oko 6,8%).

Karakteristike brenda

Jedinstveni tretmani koji se baziraju na revolucionarnim mezokoktelima koji se unose dermapenom.

Visoka koncentracija aktivnih supstanci je garancija visoke efikasnosti i učinkovitosti tretmana.

Arkana proizvodi su namenjeni klijentima koji imaju otpor prema invanzivnim tretmanima (kao što su botoks, mezoniti, PRP, hijaluronski fileri i sl.). Preporučuje se i osobama kod kojih su problematike koje se rešavaju pomenutim invanzivnim tretmanima u početnim fazama i koje žele da odlože invanzivnije zahvate. Tretmane u značajnoj meri koriste i osobe koje su bile na invanzivnim tretmanima kako bi produžile njihov efekat i odložile ponovni zahvat.

Tretmani lica

U ponudi postoji 20 proizvoda za kućnu negu i 5 visoko efikasnih tretmana lica: PRP Like (alternativa prp tretmanu krvlju), Transform HA (alternativa hijaluronskim filerima), Bo2Look (alternativa botoksu), Carbo V (alternativa mezonitima). Pored ovih tretmana postoji i tretman sa kanabisom, Cannabis repair, za rešavanje problematike ekcema i psorijaze na osetljivoj koži. U ponudi postoji i jedan biološki tretman za rešavanje problema aknozne kože, Acne out tretman, na bazi šikiminske kiseline.

Reference

Šest izdovojenih objekata u regionu koji koriste Arkana brend

  • Estetski centar Laeda dr Nevena Beograd
  • Eldorado Centar Kragujevac
  • Relax Plus studio Subotica
  • Tres Jolie Užice
  • New Miracle Niš
  • Vitalux Vračar Beograd

I još 35 dermoestetskih centara

Više o Arkani

Posetite zvanični sajt Arkana brenda

POZOVITE NAS I/ILI ZAKAŽITE SASTANAK

Saznajte detaljnije informacije proizvodima i brendu Arkana

WSB Company - ekskluzivni distributer renomiranih svetskih brendova za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH

www.wsb.rs net@wsb.rs
+381 69 103 55 55, +381 69 103 55 54

WSB Company 2020 © All Rights Reserved. Design by Peter