O Thalionu

Prefinjeni francuski “marine” brend. Thalion spada u kategoriju kozmetika koje svoju filozofiju baziraju na integrisanju prirodnih morskih supstanci u proizvode namenjene nezi lica i tela. U osnovi svih preparata su 3 ključne kategorije aktivnih supstanci: dehidrirana morska voda (koja omogućava 100% prirodnu mineralizaciju kože), morske alge (najefikasnije prirodne supstance u nezi kože) i biljke koje rastu uz obalu mora (dodaci za rešavanje specifičnih problematika na koži).

Karakteristike brenda

U svetu je pozicioniran kao eksluzivan, moderan i visoko kvalitetan „marine” brend.

Proizvodi maju visoku koncentrciju aktivnih supstanci 9,1% što brend svrstava u kategoriju najefikasnijih francuskih i marine brendova. Proizvodi su potpuno prirodni (100% prirodne morske alge i biljke koje rastu pored obale mora).

Sirovine koje se po posebnoj tehnologiji integrišu u proizvode se prikupljaju u delu Atlanskog okeana koji je pod specijalnom zaštitom UNESCO-a što je garancija visokog kvaliteta i odsustva toksina. Napredna tehnologija prozivodnje i 2 sopstvene naučno-istraživačke laboratorije omogućile su Thalionu nagradu za francuski brend sa najvećom ekspanzijom u poslednjih 10 godina.

Tretmani lica

Thalion kozmetika nudi raskošne tretmane lica sa inovativnim proizvodima i bogatim masažama. Više od 12 tretmana lica i oko 40 proizvoda za kućnu negu. Prosečna koncentracija aktivnih supstanci u preparatima je 9,1% što garantuje visoku efikasnost i učinkovitost tretmana i proizvoda.

U kategoriji tretmana lica Thalion uključuje: osnovne biološke tretmane (hidratacija, za suvu kožu, za osetljivu kožu, za kombinovanu kožu, za masnu i nečistu kožu), tretmani za kožu sa vidljivim problematikama (sivu i umornu kožu sa kiseonikom, kožu sa neujednačenim tenom i hiperpigmentacijama) i anti age tretmane (“Lift & Firm” za kožu sa lošim tonusom, “Eternal Youth” za kožu sa vidljivim borama, luksuzni anti-age tretmana “Ocean Secret” sa perlicama “belog kavijara”), tretmani za negu predela oko očiju (“Eye Beauty” za umornu i sivu očnu regiju).

Tretmani tela

Thalion je 8 godina uzastopno na svetskom nivou proglašen vodećim brendom u tretmanima oblikovanja tela i redukovanja telesne težine. 12 eksluzivna tretmana tela među kojima su 5 tretmana oblikovanja i tretiranja celulita i 5 tretmana nege, mineralizacije ili uživanja. Tretmane prati grupa od oko 15 proizvoda za produženu negu kod kuće.

U kategoriji oblikovanja tela nalaze se – “Detox Ritual” tretman sa toplo/hladnim efektom za izbacivanje viška tečnosti, “Triple Action” tretman sa trostrukim delovanjem na oblikovanje, redukovanje celulita i mineralizaciju kože, “Express Slimming” masaža tirkiznim perlicama za topljenje masnih naslaga, “Firm Perfection” za zatezanje opuštene kože sa spirulina algom i “Stomach Sculptor” jedinstveni tretman u svetu za topljenje masnoća na stomaku i bokovima. Za mineralizaciju kože Thalion je kreirao inovativne minerelane terapije “Magnesium Cure” tretman sa magnezijumom za uživanje i opuštanje mišića i “Calcium Cure” tretman sa mineralima kalcijuma za uživanje i oporavak organizma nakon umora i iscrpljenosti. Posebno atraktivna kategorija su ritualni tretmani užitka od kojih izdvajamo “Polynesia Rutual” sa kokosovim pulpom i ekstraktom bisera.

Reference

Šest izdovojenih objekata u regionu koji koriste Pevaonia Boanica brend:

  • Hotel Fruške Terme na Fruškoj Gori
  • Hotel Crowne Plaza Beograd
  • Hotel Solaris Vrnjačka Banja
  • Hotel VIP Casa Zlatibor
  • Etno Selo Stanišić Republika Srpska
  • Studio Namaste Beograd

I još 24 druga centra

Više o Thalionu

Posetite zvanični sajt Thalion brenda

POZOVITE NAS I/ILI ZAKAŽITE SASTANAK

Saznajte detaljnije informacije proizvodima i brendu Thalion

WSB Company - ekskluzivni distributer renomiranih svetskih brendova za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH

www.wsb.rs net@wsb.rs
+381 69 103 55 55, +381 69 103 55 54

WSB Company 2020 © All Rights Reserved. Design by Peter