PROGRAMI ZA DERMATOLOGE

Hemijski pilinzi, mezokokteli, mezoterapija iglom, serumi i maske za aparativne tretmane, organska kozmetika

U portfoliju kompanije uvedene su linije proizvoda koji imaju specijalne formulacije i koncentracije prilagođene radu dermatologa i preporučeni su od strane svetske dermatološke asocijacije

Visoka efikasnost preparata, cenovna konkurentnost brendova u okviru kategorije kojoj pripadaju, uslovi saradnje usklađeni sa standardima EU i pažljiva selekcija klijenata su osnovni principi na kojima baziramo poslovanje.

Sa nama sarađuje više od 20 dermatologa u Srbiji: Dr Jelena Glavinić, Dr Rija Bihorac, Dr Jasmina Vikalo, Dr Maja Jevđević, Dr Branka Ostojić, Dr Biljana Đorđević itd.

Kategorije proizvoda koje su preporučene dermatološkim ordinacijama:

Hemijski pilinzi

Izuzetno popularana kategorija usluga kojom se rešavaju gotovo sve problematike u nezi kože lica. U ponudi WSB Company možete pronaći hemijske pilinge sa oznakom 100% medicinskih proizvoda. Inspira:med voćnim kiselinama nudimo jedinstvenu prednost – “efekat hemijskih pilinga bez neželjenih nus pojava”.

WSB Company ima u poundi ima hemijske pilinge različitih sastava (preporučeni samo za doktore) i koncentracija za tretiranje svih problematika na kož. Naši hemijski pilinzi Inspira med su nemačkog porekla, 100% medicinski i bezbedni za rad.

Mezoterapija iglom

U ponudi postoji čitav niz sterilnih mezoterapijskih seruma za negu kože lica i tela. Serumi se mogu aplikovati električnim penom, rolerom ili injektovanjem. Svi preparati su visoko koncentrovani, pogodni za kombinovanje i pripremanje individualno prilagođenih koktela za svakog klijenta. Pored personalizovano kreiranih tretmana iz ponude izdvajamo i revolutivne tretmane mezoterapije iglom koje predstavljaju: neinvazivnu alternativu prp tretmanu, neinvazivnu alternativu botoksu, neinvazivnu alternativu filerima i neinvazivnu alternativu mezonitima koji su idealana nega kože u periodima između invazivnih zahvata.

WSB Company ima u poundi više od 50 vrsta različitih mezoterapijskih koktela seruma za tretiranje problematika kože lica i tela kozmetičkih brendova BCN Institute vodeći španski brend za mezokoktele i Arkana visokokncnetrovani namački brend koji se proizvodi u Poljskoj.

Kozmetika za aparativne tretmane lica

Ponuda WSB Company uključuje i širok spektar prateće kozmetike za aparativne tretmane lica. Medicniski serumi prilagođeni svakoj problematici kože u kombinaciji sa jedinstvenom medicinskom linijom “booster” proizvoda koji pojačavaju individualne efekte klasičnih kozmetičkih preparata pružaju neograničene mogućnosti personalizovanja tretmana čime se svaki tretman pretvara u indivniddualno kreiranu proceduru kojom se koži isporučuje upravo ono što joj nedostaje.

WSB Company ima u ponudi neograničen broj mogućnosti kreiranja tretmana uz podršku aparativnih tehnologija. Preko 30 različitih seruma (veličina manja od 13 nanometra), 20 pratiećih maski i 3 “booster” proizvoda za hidrataciju, mineralizaciju i ishranu kože. Kozmetički brenodovi (svi su nemačkog porekla) koje preporučujemo uz aparativnen tehnologije su: Dr Rimpler (nemačka kozmetika sa medicnikom linijom preparata), Skin Accents (specijalna linija individualnih seruma i maski za pojačane efekte aparativnih tehnologija), Arkana (revolucionarni brend za kozmetičke salone sa visokokoncentrovanim serumima).

Organski tretmani lica

Trend u ponudi renomiranih deramtoloških centara je uključivanje kategorije 100% prirodnih i organskih tretmana lica. Idealana su dopuna kompletnoj ponudi dermatoloških ordinacija jer nude opciju zdrave nege kože u periodima između invazivnih tretmana (botoksa, hijalurona i sl.). Takođe preporuka kućne nege koja je bazirana na organskim supstancama je trend koji je sve prisutniji na svetskom tržištu.

WSB Company u svojoj ponudi ima 2 brenda iz ove kategorija koji nude široke mogućnosti za pokrivanje ove kategorije usluga – Pevonia Botanica (američki brend sa 100% organskim aktivnim supstancama i Phyt’s 100% prirodna i 100% organska kozmetika sa personalizovanim setovima proizvoda hermetički zatvorenim u staklene ampule koji se koriste jednokratno za svakog klijenta).

Aparativne tehnologije

Sve standardne aparativne tehnologije koje bi savremeni centar lepote trebalo da poseduje nudimo izolovano ili u formi jedinstvenog kućišta u koje možemo ugraditi samo one tehnologije za koje se opredelite (mezoterapija bez igle, ultrazvuk, ultrazvučna špatula, dijamantska mikrodermoabrazija, radiotalasni lifting, kavitacija i dermomasaža). U našoj ponudi postoji opcija rentiranja aparata.

Naša kompanija ekskluzivni je zastupnik 2 renomirana brenda aparature za pružanje tretmana lica i tela – Cosmedico i LPG Endermology.

POSTANITE WSB PARTNER

Upoznajte prednosti saradnje

Upoznajte detaljnije naše brendove

WSB Company - ekskluzivni distributer renomiranih svetskih brendova za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH

www.wsb.rs net@wsb.rs
+381 69 103 55 55, +381 69 103 55 54

WSB Company 2020 © All Rights Reserved. Design by Peter