DISTRIBUTER KOZMETIKE ZA SALONE BROJ 1 U SRBIJI

Oko 120 kozmetička salona pruža tretmane sa minimalno dva ili više naših brendova

U portfoliju kompanije postoji širok izbor tretmana i proizvoda (od medicinskih do klasičnih kozmetičkih) različitih koncentracija, dubine delovanja i sastava

U ponudi WSB kompanije postoji 12 brendova i preko 500 različitih tretmana za lice i telo. Više od 120 kozmetička salona u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Podgorici, Subotici, Vranju, Užicu, Kraljevu, Pančevu, Kikindi, Smederevu, Kotoru, Vranju, Zaječaru, Kruševcu, Obrenovcu, Požarevcu, Trsteniku, Prokuplju i drugim gradovima koristi proizvode naših brendova u pružanju usluga.

Visoka efikasnost preparata, cenovna konkurentnost brendova u okviru kategorije kojoj pripadaju, uslovi saradnje koji štite interese klijenata (usklađeni sa standardima EU) i pažljiva selekcija salona sa kojima sarađujemo su osnovni principi na kojima baziramo poslovanje.

U našoj ponudi postoji:

    • Preko 70 bioloških, anti age i aparativnih tretmana lica,
    • Više od 10 anticelulit tretmana,
    • Više od 60 hemijskih pilinga, mezokoktela i seruma za mezoterapiju,
    • Više od 50 specijalnih maski i drugih proizvoda različitih koncentracija, dubine delovanja i sastava (od medicinskih do klasičnih kozmetičkih).
    •  

Finansijski uslovi saradnje omogućavaju značajne povoljnosti kozmetičkim salonima i povećavaju potencijal zarade (kvartalni robni rabati, marža od 50% na kućnoj nezi, specijalni uslovi nabavke aparata i sl.). Finansijski interes, konstantna marketinška podrška, edukacije, besplatna stručna usavršavanja su osnovni razlozi zbog kojih se sve veći broj kozmetičkih salona se opredeljuje za saradnju sa našom kompanijom.

Mi naše proizvode prodajemo isključivo preko naših partnera. Ne prodajemo proizvode na sajmovima, preko intereneta, u svojim maloprodajnim radnjama, sopstvenom kozmetičkom salonu i sl. što su osnovni zahtevi prilikom odabira odabira brenda u Evropi od strane bilo kod dermo estetskog centra.

KOJE SVE VRSTE TRETMANA IMAMO U PONUDI

Upoznajte se sa kateogrijama tretmana WSB Comapny

POSTANITE WSB PARTNER

Upoznajte prednosti saradnje

Upoznajte detaljnije naše brendove

WSB Company - ekskluzivni distributer renomiranih svetskih brendova za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH

www.wsb.rs net@wsb.rs
+381 69 103 55 55, +381 69 103 55 54

WSB Company 2020 © All Rights Reserved. Design by Peter