FEELSPA

Koncept preparata koji pruža mogućnost kreiranja autentičnih tretmana nege tela

O Feel SPA

Feel Spa koncept je jedinstven program na našem tržištu namenjen wellness & SPA objektima i masažnim centrima. Koncept omogućava kreiranje bogate ponude različitih masaža. Portfolijo feel spa proizvoda čine sledeće kategorije: masažna ulja, pilinzi za masaže, pakovanja za masaže, eterična ulja, buteri za masažu i kompletan program (pilinzi, pakovanja, eterična ulja i dr.) za parna kupatila i saune. Proizvodi su na bazi slovenačkog Aroma Herbala (vodećeg brenda u regionu za masažne programe) i francuskog Marine Exclusive (vodećeg evropskog brenda za masažne programe).

Karakteristike

Potpuno prirodni proizvodi vodećeg brenda iz regiona i vodećeg evropskog brenda za kvalitetan spa meni, sadržajan boravak klijenata i profitabilno poslovanje wellness & SPA centra.

Bogatstvo mirisnih nota, aroma, neponovljive teksture proizvoda i sl. kreirani su sa idejom potpuno ugodnog i zdravog boravka u welness & SPA centru i uživanja u različitim vrstama masaža.

FEEL SPA obuhvata ponudu od preko 100 proizvoda koji pružaju gotovo neograničene mogućnosti kreiranja jedinstvenih programa i rituala sa najrazličitijim efektima – od opuštanja i hidratacije kože, preko detoksikacije pa sve do zatezanja kože i prevencije u procesu starenja kože tela.

Masažna ulja i buteri

Masažna ulja Aroma Herbala su prirodna ulja čiju bazu predstavlja visokokvalitetno bademovo ulje. Ulja i buteri u ponudi su:

Bademovo masažno ulje, Masažno ulje sa aromom jasmina, Masažno ulje sa pomorandžom, Masažno ulje sa aromom melise, Masažno ulje sa aromom bora i lavande, Masažno ulje sa aromom mentola, Masažno ulje sa aromom manga, Masažno ulje sa detoksirajućim efektom.

Buter za masažu od kokosa, Buter za masažu od kakaoa, Buter za masažu od manga, Ši buter za masažu

Masažna ulja Marine Exclusive su prirodna ulja čiju bazu predstavlja visokokvalitetno ulje od košpica grožđa. Ulja i masažani proizvodi u ponudi su:

Fruity Delights Masažno ulje sa voćnom aromom (breskva, pomorandža, šljiva), Well Being Sensation Masažno ulje sa cvetnom aromom, Green Tea Massage Oil Masažno ulje sa zelenim čajem

Atlantic Modeling Wax / Masažni vosak sa mineralizujućim delovanjem i Marine Modeling Cream / Krema za masažu

Pilinzi

U ponudi postoji više od 30 organskih pilinga Aroma Herbala. Najprodavaniji pilinzi Aroma Herbala su:

Piling sa kokosom, Pilin sa mangom, Piling sa makom i matičnjakom, Mediteranski piling sa borom i lavandom, Sredozemski piling sa limetom, pomorandžom, grejpom i limunom, Piling sa kafom i ši buterom, Piling – pakovanje sa malinom (2u1) itd.

Postoji više od 10 eksluzivna pilinga Marine Exclusive brenda. Najprodavaniji Marine Exclusiv pilinzi su:

Piling sa ekstraktom noni biljke sa Polinezije, Piling tela sa ekstraktom citrusa, Piling tela sa 3 vrste čajeva itd.

Pakovanja

U ponudi postoji više od 20 organskih pakovanja Aroma Herbala. Najprodavanija pakovanja Aroma Herbala su:

Pakovanje za telo sa zelenom glinom, Pakovanje sa morskim algama, Anticelulitna obloga -pakovanje za telo sa morskim algama i zelenom glinom, Anti Age obloga pakovanje sa mangom, lavandom i kamilicom itd.

Postoji više od 10 eksluzivna pakovanja Marine Exclusive brenda. Najprodavanija Marine Exclusiv pakovanja su:

Pakovanje tela sa algama i glinom, Samozagrevajuće pakovanje tela sa kakaoom i ljutom papričicom, Penasto pakovanje tela sa pamukom, Pakovanje tela sa 3 vrste čajeva, Pakovanje tela sa kokosovom pulpom itd.

Rituali

Postoji mogućnost kreiranja više od 50 vrsta masažnih rituala koji predstavljaju kombinaciju relaks masaže, pilinga i pakovanja tela. Rituali traju od 60 do 90 minuta, imaju niske utroške i značajno obogaćuju kvalitet ponude.

Izdvojeni rituali:

Programi za parna kupatila

U ponudi postoji više od 30 organskih proizvoda (pilinga i pakovanja) Aroma Herbala namenjena za tretmane u parnim kupatilima. Najprodavaniji proizvodi za parna kupatila su:

Pakovanje za telo sa jasminom, Pakovanje za telo sa algama i eukaliptusom, Pakovanje za telo od manga, Suvo pakovanje za telo od morskih algi, Pakovanje za telo sa čokoladom i pomorandžom, Hladno pakovanje sa aloa vera celom i kamforom

Piling za telo od jasmina, Mediteranski piling za telo, Mango piling za parno kupatilo, Piling za saune sa taxonomie čokoladom, Piling za telo od mente

Emulzija za parno kupatilo od eukaliptusa, Emulzija za parno kupatilo od bora i lavande

Reference

Zbog izuzetno atraktivnih cena, vrhunskih efekata skoro svi wellness i SPA centri koji sarađuju sa nama koriste Feel SPA programe Hyatt Regency Beograd, Hilton Beograd…Mona Zlatibor, Vip Casa Zlatibr, Olimp Zlatibor…Grand Kopaonik, Milmari Kopaonik, Kraljevi Čardaci Kopaonik…Maestra Crna Gora, Lazure Crna Gora, Huma Crna Gora…Tonanti Vrnjačka Banja, Solaris Vrnjačka Banja, Fontana Vrnjačka Banja…i još 30 drugih objekata.

Više o FEEL SPA programu

Posetite zvanični FEEL SPA sajt

POZOVITE NAS I/ILI ZAKAŽITE SASTANAK

Saznajte detaljnije informacije proizvodima i brendu FEEL SPA

WSB Company - ekskluzivni distributer renomiranih svetskih brendova za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH

www.wsb.rs net@wsb.rs
+381 69 103 55 55, +381 69 103 55 54

WSB Company 2020 © All Rights Reserved. Design by Peter