WSB COMPANY LIDER NA TRŽIŠTU SRBIJE

Uvoznik i distributer profesionalne kozmetike, za Wellness & SPA centre, dermatološke klininike i kozmetičke salone, sa najvećim prometom i tržišnim učešćem u Srbiji od 2017. godine

Visoko profesionalan tim. Jedinstven koncept poslovanja   koji   štiti   interese   klijenata

Kompanija je osnovana u januaru 2015. godine. U prvom mesecu poslovanja je uspostavila saradnju sa 7 prestižnih centara u Srbiji: Hotel Hyatt Regency u Beogradu, Hotel Izvor u Aranđelovcu, Hotel Mona na Zlatiboru, Studio Namaste u Beogradu, Massage Centar Vesna Joksimović u Kragujevcu itd.

Nakon kratkog vremena WSB Comapny je profilisan u partnera koji je prvi izbor objekata koji se opredeljuju za moderan, kvalitetan i jedinstven koncept baziran na visokoefikasnim tretmanima (Wellness & SPA centri, Dermatološke klinike, Kozmeički saloni)

12 brendova u portfoliju – kozmetika (Pevonia, Phyts, Thalion, Dr Rimpler, Inspira Med, Scin Accents, Arkana i BCN Institute), masaže (Hafner i Feel SPA) i dermoestetski aparati (Lpg Endermology i Cosmedico), kijentima pruža mogućnost da odaberu usluge po svojoj meri, kombinujući brendove različitih kategorija i različitog cenovnog ranga.

 

Svi brendovi koje zastupa WSB Company predstavljaju lidere na tržištu Evrope u okviru cenovne kategorije kojoj pripadaju spadaju u kateogriju najvišeg ranga kvaliteta. Neki od brednova, kao na primer LPG Endermolgy i  Pevonia Botanica, lideri su ne samo u Evropi već u celom svetu.

Portfolio brendova formiran je po ugledu na najsavremeniju praksu u svetu koja podrazumeva da distributer  ima širok  asortiman visokokvalitetnih artikala.

WSB COMPANY JE U 2017. POSTALA NAJVEĆI UVOZNIK I PRODAVAC PROFESIONALNE KOZMETIKE U SRBIJI. Prema podacima Carinske uprave RS u 2018. godini je uvezno 12 puta više kozmetike u odnosu na prvog sledećeg konkurenta.

Wellness & SPA centri
0
Kozmetički saloni
0
Dermatološke klinike
0
1
Klijenta

Ukupan broj klijenata koji koriste naše usluge i proizvode bar jednom mesečeno

1
Brendova

Renomirani svetski brendovi koje zastupamo za teritoriju Srbije, Crne Gore i BiH

1
Tretmana

Ukupan broj tretmana koje imamo u ponudi

1
Godina iskustva

Broj godina poslovanja. Liderska pozicija stečena nakon 2 godine poslovanja

Upoznajte detaljnije naše brendove

Naši brendovi
Najprestižniji Wellness & SPA centri koji koriste naše proizvode
Hotel Hyatt Regency Bg, Hotel Hilton Bg, Hotel Izvor Aranđelovac, Saruna, Hotel Mona Zlatibor, Hotel Kempinski Portorož, Hotel Moskva Bg, Hotel Maestral Crna Gora, Hotel Huma Crna Gora, Hotel Fruške Terme F. Gora, Hotel Premier Aqua F. Gora, Hotel Gorski Kopaonik, Hotel Grand Kopaonik, Hotel Tonanti V. Banja, Hotel Solaris V. Banja, VIP Casa Zlatibor, Hotel Galerija Subotica i još 30 druga centra.
Previous
Next
POSTANITE WSB PARTNER

Upoznajte prednosti saradnje

WSB Company - ekskluzivni distributer renomiranih svetskih brendova za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH

www.wsb.rs net@wsb.rs
+381 69 103 55 55, +381 69 103 55 54

WSB Company 2020 © All Rights Reserved. Design by Peter