SKIN ACCENTS

Linija seruma u ampulama i peel off maski

O Scin Accentu

Skin Accents su nemački proizvodi sa širokim asortimanom seruma pakovanih u ampulama i peel off maskama koje su pakovane u posebnim kesama.

Po izuzetno povoljnim cenama postoji mogućnost korišćenja specijalnih, visoko efikasnih seruma i peel off maski uz izbor adekvatnog proizvoda prilagođenog konkretnoj problematici koja se tretira.

Brend je specijalizovan za proizvodnju seruma i maski koje se dodaju klasičnim tretmanima drugih brendova. Serumi i maske unapređuju efikasnost tretmana do 50%. Odličan su dodatak:

    • svakom higijenskom tretmanu,

    • svakom biološkom tretmanu,

    • aparativnim tehnologijama.

Prilagođenost različitim problematikama, visoka efikasnost i povoljna cena čine Skin Accents preparate idealnim izborom za svaki tretman i svaki centar.

O Scin Accent Serumima

Postoji ukupno 10 seruma za skoro sve problematike kože – od hidratacije do intenzivnih lifting efekata. Izuzetno povoljna cena i nemačka tehnologija proizvodnje su proizvode učinili izuzetno atraktivnim za sve dermatološke i kozmetičke centre koji se bave negom kože lica. Serumi su odličan dodatak: svakom higijenskom tretmanu, biološkom tretmanu, aparativnoj tehnologiji mezoporacije.

Preuzmite brošuru sa SCIN ACCNETS PEEL OFF SERUMIMA.

O Scin Accent Peel off maskama

Pored seruma pakovanih u ampulama u ponudi Skin Accentsa postoji i 10 vrsta peel off maski. Dermatološka istraživanja u oblasti kozmetologije su došla do zaključaka da postoji potreba da se različitim problematika koje se tretiraju prilagodi i tip peel off maske kako bi efekti bili maksimalni. Na osnovu ovog zaključka tim stručnjaka je kreirao paletu maski različite strukture i sastava, prilagođene različitim problematikama.

Pored peel off maski u ponudi postoje i biocelulozna maska za regeneraciju i termo maska najvišeg ranga kvaliteta. Peel off maske su odličan dodatak: svakom higijenskom tretmanu, biološkom tretmanu, aparativnoj tehnologiji mezoporacije.

Preuzmite brošuru sa SCIN ACCNETS PEEL OFF MASKAMA.

Reference

Zbog izuzetno atraktivnih cena i vrhunskih efekata skoro svi naši objekti koriste Scin ACCENT serume i Peel off maske.

Više o Scin Accents

SERUMI U AMPULAMA

Više o Pevonia Botanica

PEEL OFF MASKE

POZOVITE NAS I/ILI ZAKAŽITE SASTANAK

Saznajte detaljnije informacije proizvodima i brendu Scin Accents

WSB Company - ekskluzivni distributer renomiranih svetskih brendova za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH

www.wsb.rs net@wsb.rs
+381 69 103 55 55, +381 69 103 55 54

WSB Company 2020 © All Rights Reserved. Design by Peter