PEVONIA BOTANICA

Svetski lider u profesionalnoj nezi kože

O Pevonia Botanica

Pevonia Botanica je prirodna kozmetika vrhunskog kvaliteta sa kojom se postižu maksimalni profesionalni rezultati.

Spada u kategoriju luksuzne kozmetike koja je zastupljena u svetskim centrima ocenjenim rangom 5*. Za preparate koji su proizvedeni najsavremenijim tehnološkim procesima Pevonia Botanica dobitnik je najprestižnijih svetskih nagrada za kvalitet i postignute reuzltate. Dobitnik je najprestižnijih svetskih nagrada u SAD-u, Evropi, Japanu i Kini itd. za kvalitet proizvoda i dobijene rezultate.

Karakteristike brenda

Brend je preporučen od strane svetske dermatološke asocijacije (jedan od 4 brenda). Proizvodi su potpuno prirodni (100% prirodne supstance na biljnoj bazi) sa kojima se postižu vrhunski profesionalni rezultati.

Nega kože Pevonia Botanica kozmetikom idealan je izbor za one klijente koji ne prave kompromis između zdravlja i vrhunskih efekata. Pevonia Botanica je od 2010. godine lider u svetu kozmetike mereno ukupno ostvarenim prometom na svetskom tržištu (kozmetika sa najvećim prometom u svetu) i brojem zemalja u kojima je zastupljena (više od 130 zemalja).

Tretmani lica

Efekti su vidljivi odmah nakon tretmana. Više od 20 tretmana lica i oko 45 proizvoda za kućnu negu čine asortiman Pevonie. Kreme i serumi su trofazni (deluju 24h nakon nanošenja) sa veličinom aktivnih supstanci manjom od 10 mikrona (što je karakteristika samo 0,02% kozmetičkih preparata u svetu).

Bazični tretmani (hidratacija, za suvu kožu, za osetljivu kožu, za kombinovanu kožu, za masnu i nećistu kožu), tretmani sa visokokoncetrovanim serumima od 12% (sa ekstraktom kolagena i kavijara za dubinsku hirataciju, sa elastinom za poboljšanje tonusa i čvrstine, sa DNA polipeptidima za problematičnu kožu, sa vitaminom C za kožu za izbeljivanje, sa propolisom za saniranje upalnih procesa, sa vitaminima sa oporavak i hidrataciju, sa aloe verom za umirenje iritacija) i luksuzni anti age tretmani (ESCOTOX – sa efektom prirodnog botoksa, LUMAFIRM Lift & Glow za oporavak tena i zatezanje kože, MIOXY CAVIAR za zrelu kožu, MATIČNE ĆELIJE za podmlađivanje i oporavak kože, RS2 za kožu sa jakim crvenilom, ANTI FREE RADICALS za jačanje i hidrataciju, PLANTOMER za problematičnu kožu), tretmani za tinejžere i tretmani za predeo oko očiju sa ginkobilobom.

Tretmani tela

6 eksluzivna tretmana tela i oko 15 proizvoda za kućnu negu. Kreme i serumi su trofazni (deluju 24h nakon nanošenja) sa veličinom aktivnih supstanci manjom od 10 mikrona (što je karakteristika samo 0,02% kozmetičkih preparata u svetu).

Tretman sa vulkanskim blatom i borovim iglicama jedan najpopularniji antistres tretman u svetu sa jakim efektom opuštanja napetosti u mišićima. Tropska oaza luksuzan tretman sa mangom i marakujom koji potpuno relaksira uz naglašen aroma efekat i podmlađuje kožu. Lavanda & Jasmin releks za opuštanje i relaksaciju uz jak aroma efekat. Vanila & Breskva releks letnji tretman opuštanje i relaksaciju uz jak aroma efekat. Waterlily tretman hidratacije i umirenja kože nakon sunčanja, Green cofee anticelulit tretman sa jakom koncentracijom seruma od zelene kaže za neutralisanje celulita i izbacivanje viška vode iz organizma. Tretman sa morskim algama za potpunu revitalizaciju kože sa najfinijim algama i dodatkom vitamina.

Reference

Šest izdovojenih objekata u regionu koji koriste Pevaonia Boanica brend:

  • Hotel Hilton Beograd
  • Hotel Moskva Beograd
  • Hotel Pemier Aqua Vrdnik
  • Hotel Tornik Zlatibor
  • Hotel Slatina Vrnjačka Banja
  • Hotel Maestral Crna Gora

I još 20 centara u Srbiji i Crnoj Gori.

Više o Pevonia Botanica

Posetite zvanični sajt PEVONIA BOTANICA brenda

POZOVITE NAS I/ILI ZAKAŽITE SASTANAK

Saznajte detaljnije informacije proizvodima i brendu Pevonia Botanica

WSB Company - ekskluzivni distributer renomiranih svetskih brendova za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH

www.wsb.rs net@wsb.rs
+381 69 103 55 55, +381 69 103 55 54

WSB Company 2020 © All Rights Reserved. Design by Peter